Nieuws - Nieuwsbericht

De Q-Santa run (22 december 2009)

Ho, ho, ho op 23 december was het dan zover.

Met een smoes haalden we Harron ’s ochtends op om vervolgens richting Rotterdam te gaan. Harron dacht dat hij gewoon en wedstrijd ging lopen en wij even gingen kijken. Maar…dat was niet zo. We hadden een leuke verrassing voor hem. We vertrokken met twee auto’s richting Rotterdam. Gerrit, Harron en Miny voorop, wij (Danny, Paula en Linda) er achter aan. Na heel veel hints in de auto had Harron nog steeds niet door waar hij naar toe ging. Aangekomen in Rotterdam werd hij toch wel erg nieuwsgierig. Na een kop koffie, liepen we richting het plein, waar het allemaal begon.

Daar zagen we allemaal Kerstmannen. En ja…. Wij werden er natuurlijk ook 1. We gingen de Kerstmannenloop lopen. Het was een loop van 5 km. Na ons pak aan te hebben getrokken, kregen we een warming-up van ’s werelds best dj, Armin van Buuren. Na lekker een poosje te hebebben gesprongen en gedanst, konden we ons klaar maken voor het startschot om vervolgens met nog 2995 andere Kerstmannen het parcours te lopen. Harron ging als een speer, hij vond het geweldig.

Er lag nog veel sneeuw en het was glad, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. We hebben de 5 km allemaal uitgelopen en bij binnenkomst kregen we een leuke kerstbal cadeau. Harron had nog liever iets anders, het Kerstmannenpak. Die mochten we uiteraard ook houden.

Het was een gezellige dag en een hele leuke verrassing.