Nieuws - Nieuwsberichten

Een artikel in Twentelife (16 maart 2015)


SantaRun in Dalen (28 december 2013)
Ruim duizend kerstmannen en vrouwen gingen zondagmiddag 22 december van start voor de Santa Run in Dalen.

Lichtstadloop Gramsbergen (27 augustus 2013)
Harron liep in het gezellige Gramsbergen 2 top wedstijden. Eerst ging hij van start bij de 1 km G loop. En later op de avond startte hij ook nog tijdens de 10 km loop.

Harron weer op het podium (06 oktober 2012)
Harron is zondag middag 2de geworden bij de G loop tijdens de Bikkelloop in Zuidwolde. Onder prima omstandig heden werd deze wedstrijd verlopen. Gelijk nu de start nam Wesley Kuilder uit Emmen de kop en liet zich ook niet meer inhalen.Harron probeerde nog wel met een hele sterke eindsprint dichter bij te komen maar dit lukte hem niet.

Harron knalt in Ommen (28 september 2012)
Harron heeft weer van zich doen spreken tijdens het ZilverenKruis Achmea cross loop festival in Ommen.

Een interview met Harron en Gerrit (14 september 2012)
Gerrit Voortman laat Harron Dekker genieten van de hardloopsport.Hieronder een interview met Harron en Gerrit na de Klenckeloop in Oosterhesselen.

Albert Eising loop Dalen (08 september 2012)
Dalen - Onder zomerse omstandigheden vond de zevende Albert Eisingloop vanmiddag plaats. Ruim vijfhonderd deelnemers waren er aan de diverse afstanden. Voor hen was het zelfs aan de warme kant. De organisatie was in handen van de commissie Albert Eisingloop,

klepperstadloop (13 juli 2012)


Harron loopt 2 wedstrijden in Ommen (24 september 2011)
Onder schitterende weersomstandigheden kon de stichting Vechtdalloopsportpromotie zondag jl. enkele honderden lopers ontvangen voor hun favoriete afstand. De loopfanaten konden kiezen uit een uitgebreid loopprogramma, dit alles vanaf een schitterende locatie op vakantiecentrum Besthmenerberg.

(22 juni 2011)
In aanloop naar de Coevorder Grachtenloop organiseerde Vechtdalloopsportpromotie voor mensen met een beperking een hardloopclinic in het Van Heutszpark.Harron moet hier als boegbeeld van de stichting natuurlijk bij zijn.

Harron Dekker hervindt wedstrijd vorm (22 januari 2011)


Harron opnieuw weer sneller op de Lemelerberg. (05 november 2010)
Afgelopen zaterdag werd onder uitstekende weersomstandigheden voor de 7e keer in successie de Lemelerbergloop gehouden. Aanvankelijk , tijdens de opbouw van het start- en finish gebied, leken de weergoden niet mee te willen werken.

Klein succes in Meppel voor HAC'63 (10 oktober 2010)
Zaterdag werd voor de 23ste keer de Reest Halve Marathon van Meppel gelopen. De weersomstandigheden waren ideaal en het was wederom een prachtig parcours.

4 mijl Groningen (09 oktober 2010)


Halve marathon Meppel (08 oktober 2010)
Harron heeft zijn eerste halve marathon in wedstrijd verband gelopen.

Harron Dekker loopt lekker in Ommen (25 september 2010)
Vrijdag middag is Harron al vrij van zijn werk Lekker op tijd vertrekken naar ommen. Hier hebben zij een huisje gehuurd op de camping. Gezellig kamperen en flink trainen is de bedoeling.

Harron Dekker loopt een Top tijd (25 mei 2010)
Woensdag avond moest het gebeuren in de Station tot Station Loop. Deze gaat van het station in Ommen naar het station in Dalfsen en heeft de afstand van 10 mijl.

(26 februari 2010)


Grootveld cross Dalen (23 januari 2010)
Zaterdag had Harron al geholpen om het parkoers goed begaanbaar te maken. Dus daar kon het niet aan liggen. Vandaag ging Harron van start op de langste afstand de 8 km Van der Veen catering cross. Hij had er zin in en liep een hele mooie vlakke wedstrijd. De eindtijd van Harron over de 8 km was vandaag 41.11 Moe maar voldaan kwam Hij weer bij met een lekker broodje worst.

Snertloop in Gramsbergen onder winters omstandigheden. (01 januari 2010)
Daar waar sommige organisaties in de regio genoodzaakt waren om hun hardloopwedstrijden af te gelasten i.v.m. de slechte gesteldheid van het parcours, had de organisatie van de Gramsberger Snertloop veel vrijwilligers met groot materieel paraat om het parcours begaanbaar te maken.

De Q-Santa run (22 december 2009)
HO, HO HO Richting Rotterdam

Harron Dekker loopt onder de 50 minuten grens. (18 december 2009)


Harron Dekker wint de VIOS G cross (13 november 2009)
Harron is vandaag twee keer van start gegaan tijdens de VIOS cross in Hollandscheveld. Eerst voor de Gloop en later nog voor de 8 kilometer cross

Drentse atleten op trainingsdag (12 november 2009)
Vrijdagochtend 13 november stonden 4 atleten uit Emmen t.w, Martijn Mulder, Nick Bosma, Jonathan Drijfhout en Joyce de Winter, woonachtig in Fasehuis te Emmen en Harron Dekker uit Steenwijksmoer te wachten op hun trainers voor een supertrainingsdag. Gerrit Voortman, trainer en begeleider bij de Trans, en Henk Meppelink, trainer en begeleider bij Promens Care, hadden voor deze fanatieke atletengroep een trainingsdag georganiseerd.

Artikel in het Mee Nieuws (17 september 2009)
In het blad MEE-nieuws worden 10 vragen aan Harron gesteld. De vragen en de antwoorden staan in het artikel wat geschreven is door Elsbeth Mulder. De foto's zijn gemaakt door Reyer Boxem.

Foto's van Dalfsen (06 augustus 2009)
Hieronder enkele foto's van de wedstrijd in Dalfsen.

De Rijserbergloop (13 juni 2009)
Harron had er zin in vadaag om een goede vijf kilometer te lopen.Vandaag was het gelukkig niet zo warm als vorig jaar, maar toch was het nog een graad of twintig en had de zon flink wat kracht.

de Goudplevierrun (05 juni 2009)
Zaterdag 6 juni De Goudplevierrun in Nieuw Balinge.

De Bouwbedrijf Beverwijkloop (17 mei 2009)


SIMONE FM uursloop (12 mei 2009)
Harron had enkele familie leden gestrikt om mee te doen aan de uurs estafette. Onder de naam Turbo Dekker team kwamen ze dan ook goed voor de dag. Met name Harron draaide zijn rondjes in en hoog tempo.Dit resulteerde in een eind afstand van 14535 meter.

Warme Cascade run 2009 (22 april 2009)
Na een goede voorbereiding was het dan eindelijk zover: de Hoogeveense Cascade run. Het was, voor de lopers, helaas iets aan de warme kant, dit was niet erg bevorderlijk voor de prestatie die Harron wilde leveren.

Dik PR in Ommen (04 april 2009)
Harron heeft een goede 10 kilometer gelopen in Ommen zijn pr werd verbroken van 52.11 naar 50.44.

OAD cross zit er weer op (08 maart 2009)
Zaterdag was alweer de laatste cross van de OAD Cross competitie 2008 2009. Harron zag uit naar deze wedstrijd te meer omdat het voor de laatste keer werd georganiseerd op het geweldige motorcross parkoers in Markelo. Tijdens het inlopen bleek wel dat het een zware middag zou worden door de vele regen was het parkoers erg zwaar en glad. Harron liep op het 2 1/2 km lange zware parkoers een hele goede cross.

Harron Dekker geniet van de BMWloop (28 februari 2009)


Harron is er ook weer bij. (04 februari 2009)
Op de website van de Station tot Station Loop heb je kunnen lezen dat na 60 uur de limiet voor de Station tot Station Loop is bereikt.

OAD cross Holten (24 januari 2009)
Zaterdag was het dan weer zover. Harron had er erg veel zin en vertrok dan ook met goed vertrouwen naar Holten. Dat het weer een zware cross zou worden was op voorhand al wel bekend gezien het mooie heuvelachtige parcours wat weer was uitgezet op de flanken van de Holterberg.

Harron Dekker 250 ste lid HAC 63 (22 december 2008)
Harron Dekker werd dinsdag avond gehuldigd als 250e lid bij de Hoogeveense atletiekclub Hac'63 Bouwbedrijf Fieko.

Harron loopt sterk op de Lemelerbergloop (31 oktober 2008)
Dat Harron het kan is nu wel weer gebleken. Hij zette een mooie tijd neer die weer 26 seconden sneller is dan in 2007. Harron geniet ondanks het zware parkoers.

clinic Lemelerbergloop (18 oktober 2008)
Zondagmorgen 19 oktober om 9.15 uur was de parkeerplaats bij het restaurant op de Lemelerberg bijna overvol. Liefst 80 atleten hadden zich daar verzameld om deel te nemen aan de clinic georganiseerd door het bestuur van de Gerrit Voortman Lemelerbergloop.

Oldemeijer cross Hardenberg (17 oktober 2008)


Harron sterk in Ommen (27 september 2008)
Harron heeft weer een sterk weekend achter de rug. Tijdens de Vechtdal marathon twee daagse was hij op zaterdag 2de op de 800 meter voor G atleten. Zondag liep hij weer mee met de Palazzoloop over een afstand van 10 kilometer.

Harron te gast in De Krim (16 september 2008)
Harron is woensdag avond te gast geweest bij de loopgroep in de Krim. Hier heeft hij deze avond flink getraind onder begelijding van Henk en Rene. Harron heeft erg genoten van deze training en hoopt dat de lopers van de krim ook een keer bij hem in Steenwijksmoer komen trainen.

De Albert Eisingloop in Dalen (13 september 2008)
De Albert Eisingloop in Dalen is er een die Harron graag loopt. Hij ziet dit ook wel een beetje als zijn thuis wedstrijd.

Harron Dekker sterk in Rijssen (13 juni 2008)
Harron heeft weer een goede 5 kilometer gelopen in Rijssen. Op dit erg zware parkoers liep hij in een goede opgebouwde wedstrijd een tijd van 24.22.

De eerste Station tot Stationloop (27 mei 2008)
OMMEN/DALFSEN - De eerste Station tot Stationloop hing gisteren nog even aan een zijden draadje. De drukkende warmte zou in combinatie met de bewolkte lucht wel eens kunnen resulteren in onweer.

LOPEN MET EMOTIE, PAPA IS ER NIET MEER BIJ. (19 april 2008)
Al ruim vijf jaar is Harron Dekker in Drenthe en Overijssel te zien als hardloper. Vijf jaar lang waren zijn vader en moeder vaste supporters van Harron. Harron is fan van Normaal en loopt niet oerenthard. Harron geniet van de mensen die hem aanmoedigen en heeft de afgelopen jaren zijn kenniskring meer dan zien verdubbelen.

Cascade run Hoogeveen lopen voor Papa. (19 april 2008)
Papa loopt toch niet zo snel, want ik ben al zo moei loopt wat zachter toe. Herman Dekker zal dit liedje waarschijnlijk in zijn jeugdjaren veel gehoord hebben. Herman was zelf geen hardloper maar wel trouwe fan van zijn verstandelijke gehandicapte hardlopende (enige) zoon Harron. Herman had een laatste wens zijn zoon Harron zijn hardlopen op de zijn eerste 10 mijl. "Als ik dit nog maar man zien" stond op het bidprentje van Herman Dekker. Herman overleed een maand geleden aan de gevolgen van kanker.

Harron Dekker in de Cascade run (10 april 2008)
Harron Dekker zal op zondag 20 april starten op de 10 mijl. Hij zal deze afstand voor het eerst lopen in wedstrijd verband.